Випускники Кам’янець-Подільського ліцею № 7 відвідали навчальну базу Харківського національного університету внутрішніх справ, де ознайомились з матеріально-технічним забезпеченням освітнього процесу, відвідали аудиторію автомобільної підготовки та клас безпеки.

Представники факультетів № 1 та № 4 ознайомили учнів із цьогорічними умовами вступу як за державним замовленням, так і за кошти юридичних і фізичних осіб, перспективами майбутнього працевлаштування та запросили ліцеїстів на навчання. Вони також поінформували молодь про те, що кандидати на навчання до закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських за кошти державного бюджету (курсанти), повинні обов’язково заповнити анкету на сайті: https://osvita.np.gov.ua/.

Керівник Автошколи для осіб з інвалідністю ХНУВС Олександр Марунчак надав старшокласникам можливість випробувати себе на тренажерах в аудиторії автомобільної підготовки, на яких вдосконалюють навички практичного керування. Курсанти наукових гуртків кафедр тактичної та спеціальної підготовки, вогневої підготовки, криміналістики, судової експертології та домедичної підготовки продемонстрували макети різних видів зброї, вибухонебезпечних предметів та боєприпасів. Вони також показали екіпірування поліцейського під час виконання спеціальних завдань і роботу криміналіста з вилучення слідів злочину на місці події.

Наприкінці ліцеїсти отримали вичерпні відповіді на всі свої запитання, а також були запрошені на онлайн-зустрічі, які регулярно проводять працівники університету.

ВЗГ ХНУВС