Доцентка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету №6 Харківського національного університету внутрішніх справ Ірина Антол пройшла онлайн-курс «Сміливі навчати» та отримала сертифікат.
Після початку повномасштабної російсько-української війни перед системою освіти постали нові виклики: науково-педагогічним працівникам потрібно не лише впоратися з власними емоціями та переживаннями, а ще й – продовжити викладати та підтримувати здобувачів вищої освіти у час війни.
Учасники навчальної програми отримали інформацію та практичні поради щодо психологічної саморегуляції, комунікації зі студентами, батьками та колегами в час стресу та дізналися, як побудувати безпечний простір у закладі вищої освіти під час воєнного стану.
Курс розроблено проєктом «Спільно для вчителів» та реалізовано освітньою організацією «Навчай для України» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні в межах ініціативи «Спільно до навчання» та студією онлайн-освіти EdEra.
Отримані знання будуть застосовані у рамках навчальних курсів, що викладаються кафедрою правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету №6.

ВЗГ ХНУВС