До Дня Святого Миколая волонтери – студентки 1 курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Марія Колбас, Анастасія Чала, Влада Барабаш, Майя Мартиненко, Вікторія Сіренко, Ірина Томченко допомогли Благодійному фонду «Дзеркало добра» у плетінні зимових маскувальних сіток.
«Волонтерський загін нашого закладу вищої освіти з початку навчального року співпрацює із «Дзеркалом добра» та допомагає у плетінні маскувальних сіток для Збройних сил України, – розповіла провідна фахівчиня Ганна Мітітєл. – До наших волонтерів приєднався дідусь першокурсниці Єлизавети Старостенко – Володимир Петрович. Він власноруч виготовив маскувальну сітку та передав її волонтерам фонду».
За активну громадську позицію, волонтерську діяльність, благодійну допомогу та плідну співпрацю в підтримці військових, які боронять нашу рідну Україну, волонтери Сумської філії ХНУВС були відзначені грамотами та подяками Благодійного фонду «Дзеркало добра» та Департаменту соціального захисту населення Сумської обласної військової адміністрації з нагоди Міжнародного дня волонтера.

Сумська філія ХНУВС