Коли: 12-19 вересня

Де: Карловац, Хорватія

Для кого: молодіжні працівники, від 18 років

Сьогодні молодь розглядається як активні гравці в організаціях або в житті суспільства. Вони повинні мати можливість висловити свої потреби та знайти способи їх задоволення. Хоча, безсумнівно, проблема, що молодь все частіше не голосує на виборах, є деякі дослідження, які свідчать про те, що участь у різних формах насправді може збільшуватися, наприклад, групи тиску, громадянство тіативи, консультативні органи і так далі. Ці форми участі такі ж важливі для ефективного функціонування демократії, як явка виборців на виборах, якщо не більше.

Саме тому ми розглядаємо ГРОМАДСЬКИЙ МОНІТОРИНГ як інструмент активної участі. Громадянський моніторинг - це моніторинг під керівництвом громадян та акторів громадянського суспільства; процес громадськості перевірки питань суспільних інтересів та центр політичної та економічної влади.

Основна мета цього проекту - розширити можливості молодіжних працівників використовувати Громадянський моніторинг як інструмент для підтримки та мотивації молоді до активної участі через наступні конкретні цілі:
- підвищити обізнаність про важливість активного залучення
- розуміти зв'язок між відсутністю інформації та низьким рівнем участі серед молоді
- дослідити ширше розуміння громадянства.

Проживання, харчування, витрати на дорогу (в межах ліміту) будуть покриті.

Зацікавилися? Подавайте заявку: https://forms.gle/RyG1WXcpCJhVEtFz6 

Дедлайн: Якнайшвидше!

Джерело: https://www.facebook.com/146683748718511/posts/pfbid0GzdKJjqZ9HmVEZviT6yjYDrcZpjkgM3zm8kPR91bbKZMFQw5De9qd5wVTU5S9BVYl/?d=n