Назва: “Citizen Theatre”
 
Період:  APV  20-22.07.2022, обмін 22-31.08.2022
 
Місце: Katowice, Dzięgielów Castle, Poland
 
Внесок учасника програми: 35 Євро в гривневому еквіваленті.
 
Дедлайн подачі заявок : 18 червня 2022 року включно
 
Проєкт «Громадянський театр» – це поєднання ідеї активної громадянської позиції серед молоді та театру як форми навчання. Мета проєкту – ближче поглянути на сучасні ситуації активної громадянської позиції серед молоді та внести пропозиції щодо її доповнення та збагачення. Під час основної зустрічі через акторські майстер-класи, дискусію та тренінг буде створено театралізовану виставу про проблеми, з якими стикається молодь у своїй громадській діяльності.
 
Кожна з груп має бути залучена до всіх етапів проєкту. Кожна національна команда буде залучена до підготовки семінарів для інших команд. Деталі обговорюватимуться під час підготовчої зустрічі. До першої зустрічі: мікродіагностика місцевих проблем, особливо молоді та громадянської активності.
 
УЧАСНИКИ ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬСЯ:
 
1. Безкоштовним проживанням та харчуванням, культурними програмами.
 
2. Цей молодіжний обмін проходить у межах ЕРАЗМУС+, тому учасникам покривається (повертається після обміну) вартість дороги в межах ліміту програми (180 Євро).
 
3. Після молодіжного обміну кожен учасник отримає сертифікат неформальної освіти від Європейської Молодіжної Комісії (YouthPass).
 
УМОВИ УЧАСТІ: вік 18-26 років, знання англійської на твердому розмовному рівні і краще, наявність дійсного закордонного паспорту на момент подання заявки, зацікавленість в темі обміну, коммунікативність, відкритість, готовність стати активним членом групи і гідно представити Україну на міжнародному заході.
 
Деталі https://bit.ly/3HkyIig
 
 
Джерело: