ГО «Екосфера» запрошує до участі у молодіжному таборі в Німеччині! 
 
З 26 травня по 7 червня 2022 року у м. Ганновер відбудеться міжнародний молодіжний табір. Тема цьогорічного кемпінгу – кампейнінг майбутнього: як розробляти власні кампанії?  
 
Молодь з Туреччини, України, Сербії та Німеччини розвиватиме компетенції, вчитиметься захищати власні права, працювати з владою, просувати молодіжну політику, розробляти концепцію, стратегію і тактику кампанії, залучати громадськість, бути активною частиною суспільства. 
 
Учасники приїдуть з різних частин Європи, а отже, матимуть різні уявлення щодо розв’язання проблем та пошуку рішень, міжкультурного взаєморозуміння та обміну знаннями в організації проєктів. 
 
Всі результати діяльності будуть інтегровані у набір інструментів «Як розробити кампанію?». Цей матеріал можна буде поширювати та використовувати після завершення проєкту на місцевому, регіональному, національному та міжнародному рівнях. 
 
Кампейнінг – це мистецтво творення змін! Один з найефективніших методів реалізації прогресивних ідей в інтересах молоді.    
 
Проєкт покриває витрати на доїзд, проживання та харчування учасників.  
 
До участі запрошуємо активних, ініціативних громадян віком від 18 до 25 років (можливо до 30). Людей, які мають досвід волонтерської діяльності, є представниками громадських організацій, брали участь у молодіжних обмінах. Ми шукаємо людей, готових працювати у команді, здобувати нові знання, покращувати міжкультурне розуміння та навички критичного мислення. 
 
Рівень володіння англійською мовою - не нижче В1.  
Для участі необхідно заповнити заявку та надіслати мотиваційний лист:  
https://bit.ly/3y7Vuao
 
Дедлайн: 15 травня 
 
Джерело: