Кафедра політичних наук УКУ за підтримки Посольства США в Україні анонсує набір на сертифікатну програму “Американська політика і система урядування”, яка стартує 23 лютого (онлайн), а кінцевий термін реєстрації - до 15 лютого 2022 року.

До участі в  програмі запрошуються: політики, журналісти, аналітики, науковці, громадські активісти, працівники публічної сфери, студенти суспільно та гуманітарно орієнтованих програм українських університетів, а також всі, хто цікавиться політичним життям Сполучених Штатів Америки. Протягом 10 тижнів навчання, Ви дізнаєтесь про основоположні принципи урядування в США, Конституцію, федералізм, систему стримування і противаг, Конгрес, президенство, судову систему, партійну і виборчу систему, лобізм, ідеологічну поляризацію, медіа та багато іншого.

Сертифікатна програма УКУ “Американська політика і система урядування” покликана ознайомити слухачів із засадничими принципами, цінностями та структурою політичної системи США, а в процесі дискусій та обговорень спробувати зрозуміти — як в Україні можна найкраще використати досвід функціонування однієї з найуспішніших демократій світу. Програму буде проведено англійської з синхронним перекладом на українську.

Докладніше: www.americanpolitics.ucu.org.ua 

Реєстрація – до 15 лютого 2022 року: https://shorturl.at/dlmJ2

Джерело: https://express.adobe.com/page/8oq8vPADET6Hg/