The Act on Democracy (Дій на користь демократії) - це міжнародний семінар для української та данської молоді, під час якого ви практикуєте демократичні навички та впевненість, знаходите нових друзів та разом створюєте адвокаційний захід на Данському народному саміті (Folkemødet).

Про що буде йти мова?

Семінар "Дій на користь демократії" зосереджується на розвитку навичок та розумінні таких тем, як діалог, демократія та адвокація. Семінар буде міксом презентацій, воркшопів, інтерактивних вправ, індивідуальних роздумів та соціальних матеріалів. Під час семінару учасники також матимуть час для роботи в групах, щоб спланувати та розробити свій конкретний захід для Фолькемьодета (Народного саміту).

Зрештою, ми разом поїдемо на Folkemødet - один з найбільших демократичних фестивалів Данії (https://folkemoedet.dk/en) Мета участі груп у ньому - використати Саміт як тренувальний майданчик для практики діалогу, дебатів, демократичної впевненості та сміливості, а також отримати досвід, як зробити так, щоб твій голос був почутий.

Дати та структура:

7 червня: Реєстрація в Центрі Рьорвіг, Данія

8-11 червня: Семінар "Дій на користь демократії

11-12 червня: Переїзд та перебування в Копенгагені

12 червня: Виїзд на Борнхольм (місце проведення Народного саміту)

13-16 червня: Участь у Фолькемодеті (Народному саміті)

16 червня: Від'їзд з Борнхольму та повернення в Україну

Які витрати?

Всі витрати (транспорт - як національний, так і міжнародний, харчування, страховка, проживання, віза тощо) покриваються організаторами.

Для кого ця можливість?

Ви українець, який

маєте високу мотивацію

віком від 18 до 30 років

володієте англійською мовою на високому рівні

маєте закордонний паспорт та можете легально подорожувати за кордон

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=SRSgxT9ask68znjQ67C0zAZ2qq5H-J9AgXSPfgx6K8FUNjJCUjdKRzNRNFpSVFQ3NzdET0I5NTNHVS4u&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2DlVPbfs_w3HKWoFlV_cqg3WyUcSXC5O0SwZaBdrUFIPLmJ_1hWyd1Xjk_aem_AYYybpfV_WUUc449t_EMKfoiIS_rmUuhEilo7XlPV5nwc8jRQsXplCuGROgFhQvM1JOZP-yOYUc54wVEFe59FUzx