Це унікальна можливість познайомитися з діяльністю парламентської Дослідницької служби, поспілкуватися з її експертами та навчитися готувати інформаційно-аналітичні матеріали для Верховної Ради України.

Під час стажування стажисти зможуть:

- познайомитись з організацією роботи Дослідницької служби;

- долучитись до роботи в одному або декількох структурних підрозділах Дослідницької служби, бути присутніми на нарадах структурного підрозділу, виконувати інші доручення керівників підрозділів відповідно до плану стажування;

- спільно з експертами Дослідницької служби працювати над інформаційними довідками, аналітичними записками та іншими документами Дослідницької служби Верховної Ради України, та/або будуть здійснювати підтримку роботи тренінгового центру Дослідницької Служби.

Де? стажування відбуватиметься у гібридному форматі (години залучення будуть окремо обговорюватись з керівниками стажування)

Коли? травень-жовтень 2024

Фінансування:

- участь є безкоштовною;

- програма USAID «РАДА: наступне покоління» надасть стипендії 10 стажерам.

Вимоги:

- до участі запрошуються студенти 4-5 курсів, аспіранти, докторанти, випускники університетів або співробітники неурядових організацій та аналітичних центрів;

- можливість проходити стажування протягом 6 місяців та бути долученим до роботи підрозділу;

- володіння англійською мовою (не нижче рівня В2);

- відмінне знання офісних програм та digital-інструментів (Google Docs, MS Excel, таск-менеджери, Zoom тощо);

- увага до деталей та відмінні комунікативні навички.

Для участі необхідно надіслати резюме, мотиваційний лист та виконане практичне завдання на пошту [email protected] з обов'язковим зазначенням теми листа: «Заявка на конкурс_Стажування в ДС ВРУ».

Дедлайн: 20 квітня

Деталі: https://shorturl.at/cyKLZ


Джерело: https://www.facebook.com/uagrant