Навчальний проєкт складається з онлайн-курсів, навчальних візит до Швеції та конкурс грантів.

Мета проєкту: надати українській студентській та академічній молоді компетенції, які доповнюють їхнє навчання, а також створюють можливість цілісного впливу на післявоєнне відновлення України відповідно до стандартів ЄС і Цілей Сталого Розвитку ООН.

Цільова група: студентська молодь вищих навчальних закладів та закладів професійно-технічної освіти та молодь з числа науково-педагогічних працівниць(-ків) України. Для участі у проєкті CAFU вимагається володіння англійською мовою на достатньому для спілкування та розуміння освітнього матеріалу рівні (не нижче B1/B2).

Проєктом передбачено:

200 відібраних студентів будуть пройдуть тематичні онлайн-курси з квітня по червень 2024 року.

30 випускниць(-ків) курсів, здійснять однотижневий навчальний візит до Упсали (Швеція) в жовтні 2024 р. Транспортні витрати, проживання та харчування під час візиту повністю забезпечуються проєктом CAFU.

Ідеатон, де буде надано 15 малих грантів у розмірі 10 000 шведських крон на реалізацію розробленого проєкту з менторською підтримкою.

Для участі заповнюйте гугл форму до 10 квітня (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmX4sY0ErTxibye7mULMow6BB4KJHWkoKn0B5IEC828vJUNw/viewform)

Джерело: https://www.facebook.com/tviyspace