Національний університет «Києво-Могилянська академія» за сприяння Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в межах співпраці з програмою «Програма РАДА: наступне покоління» та за підтримки Верховної Ради України оголошує про старт реєстрації на сертифікатну програму «Школа нормотворчості».

Мета програми — розвиток праворозуміння та вдосконалення навичок, необхідних для впровадження відповідних принципів при розробці нормативно-правових актів, а також уміння науково обґрунтовувати прикладні підходи до нормативного регулювання.

Заняття проводитимуться у змішаному форматі (онлайн та очний) на базі Національного університету «Києво-Могилянська академія» протягом квітня – вересня 2024 року.

До участі допускаються студенти-правники 4-го курсу бакалаврату, магістратури, аспіранти та випускники правничих факультетів.

Після успішного завершення курсу слухачі отримають сертифікат Національного університету «Києво-Могилянська академія» із зазначенням кількості прослуханих кредитів ЄКТС, які можуть бути зараховані в загальний залік у разі навчання в закладі освіти або під час проходження державної служби.

Резюме та мотиваційний лист надсилайте на пошту [email protected]

Реченець: 16 квітня

Джерело: https://www.prostir.ua