Тартуський університет пропонує масовий відкритий онлайн-курс (МВОК) "Демократія та автократія у країнах Східного сусідства ЄС" з 22 квітня по 26 травня 2024 року.


Учасники дізнаються про ключові характеристики та особливості демократичних та автократичних систем, а також про політичний ландшафт шести країн Східного сусідства.


Курс є абсолютно безкоштовним і відкритим як для студентів Тартуського університету, так і для широкої громадськості. Реєстрація на курс триває до 18 квітня 2024 року.


Після завершення курсу учасники отримають цифровий сертифікат, а також 3 бали Європейської кредитної трансферно-накопичувальної системи (ECTS).


Учасники зможуть розрізняти та порівнювати демократичні та автократичні системи, аналізувати історичні фактори, що формують політичні системи у Східному сусідстві, та застосовувати свої знання для аналізу конкретних прикладів з регіону.


МВОК розроблений в рамках Центру досконалості Жана Моне "REPAIR" Тартуського університету, що фінансується Європейським Союзом.

https://euneighbourseast.eu/opportunities/learn-about-democracy-in-the-eastern-neighbourhood-in-a-new-online-course-by-the-university-of-tartu/

Джерело: https://euneighbourseast.eu