Представники та представниці Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у тренінгу на тему «ChatGPT. Штучний інтелект і питання доброчесності». До заходу долучилися: професорка кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1 кандидатка юридичних наук, доцентка Юлія Загуменна; професор кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1 кандидат юридичних наук, доцент Кирило Черевко та доцентка кафедри соціальних та економічних дисциплін факультету № 2 кандидатка економічних наук, доцентка Марина Петченко.

Під час тренінгу були розкриті наступні теми: «Штучний інтелект для викладання», «Як писати інструкції для ChatGPT», «Як використовувати штучний інтелект на заняттях, академічна доброчесність і плагіат», «Як скласти власну політику використання штучного інтелекту», «Штучний інтелект для проведення досліджень», «Розширення ChatGPT та додаткові ШІ-інструменти».

Теоретична частина тренінгу була закріплена практичними кейсами. По завершенню заходу всі учасники отримали сертифікати.

Тренінг відбувся за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

ВЗГ ХНУВС