У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулася конференція трудового колективу під головуванням першого проректора Олександра Моргунова. Заслухано доповідь ректора університету Валерія Сокуренка «Підсумки роботи Харківського національного університету внутрішніх справ за 2022 рік».

Конференція зазначила, що діяльність університету у 2022 році оперативно організовувалася з урахуванням воєнного стану, вимушеною тимчасовою передислокацією підрозділів університету. Враховуючи стратегічні напрями діяльності вишу, що обумовлені забезпеченням високого рівня освітньої, наукової, виховної діяльності, безпекової складової, практичною спрямованістю підготовки майбутніх поліцейських, звіт ректора було схвалено одноголосно.

Академік НАПрНУ Олександр Бандурка зазначив, що сьогодні, за всі часи існування університету, ректору Валерію Сокуренку працювати набагато складніше, адже триває війна, існує багато викликів, проте університет повноцінно працює та упевнено дивиться у майбутнє.

Член-кореспондент НАПрНУ Сергій Гусаров подякував ректору за роботу та висловив упевненість, що університет першим із усіх ЗВО повернеться до рідного Харкова.

«Ми всі сьогодні працюємо на нашу загальну перемогу, - зазначив Валерій Сокуренко. - Відстоюємо право на незалежність і суверенітет. І хоча плата за це дуже велика, ми стали сильними і згуртованими». Ректор подякував усьому колективу за наполегливу і плідну працю, підтримку та взаєморозуміння, а також побажав найшвидшої перемоги та миру в державі.

 ВЗГ ХНУВС