Шановні колеги! Щиро вітаю колектив Харківського національного університету внутрішніх справ з Днем працівників освіти!

Педагогічна діяльність завжди пов’язана із рухом вперед, генерацією нових ідей, пошуком нестандартних шляхів розв’язання  актуальних завдань освіти, здатністю критично і творчо мислити, самовдосконалюватися і надихати на саморозвиток вихованців. Будь-які проблеми лише стають частиною життєвого уроку і вирішення їх – це справа честі для справжнього педагога.  Якщо раніше ми впевнено долали виклики, пов’язані із коронавірусом, то сьогодні перед нами більш серйозний супротивник – нахабний, жорстокий та безпринципний. І лише спільними зусиллями кожного з нас ми зможемо зупинити збройну агресію росії проти України та досягти Перемоги і панування миру й злагоди на нашій землі. Кожен із нас робить свій посильний внесок у Перемогу: викладачі – якісно готують молодь до майбутньої професії, курсанти, студенти, слухачі і ліцеїсти – наполегливо опановують знання та вміння, набувають необхідних компетентностей, щоб стати найкращими охоронцями правопорядку.

Сьогодні, як ніколи раніше, нашій країні потрібна ініціативна, патріотична
та освічена молодь!

Щиро переконана, що в найскладніших обставинах ви залишитесь вірними присязі, спрямуєте всі сили й професійну майстерність на захист українського народу!

Бажаю всім міцного здоров’я, бадьорості духу, єдності, творчого натхнення та впевнених успіхів на ниві якісного забезпечення професійної освіти європейського рівня!

Нехай любов до України надихає вас на нові звершення в благородній справі вірного служіння українському народові!

Слава Україні!