Дорогі друзі, колеги, працівники Харківського національного університету внутрішніх справ!

Сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти. Вам притаманна дивовижна риса – ви ніколи не знаєте втоми, ніколи не скаржитеся, не дорікаєте через те, що просто не маєте на це часу, присвячуючи кожну вільну хвилину збагаченню духовного потенціалу нації, віддаючи свої знання. Ви вкладаєте в курсантів і студентів частку свого серця і душі.

На превеликий жаль, українські заклади освіти, і Університет зокрема, розпочали новий навчальний рік в умовах війни, яка внесла хаос у налагоджений і вивірений процес навчання, зламавши багато задумів і планів.

Освітній фронт пройшов через навчальні аудиторії. Але ви вистояли: проводили семінари та читали лекції з підвалів, бомбосховищ, станцій метро і, навіть, з окопів на передовій. Коли з’являвся вільний час, саме ви, у своїх громадах допомагали внутрішньо переміщеним особам та нашим військовим.

Країна вірить у вашу силу, у вашу мудрість, у ваші здібності та професійність! Разом ми подолаємо всі виклики, які постають перед нами сьогодні. 

Висловлюю Вам сердечну вдячність за самовіддану щоденну, працю за великий талант, за мудрість і великодушність, за любов до дітей і вірність обраній справі, за той вогонь добра і знань, який ви запалюєте в серцях ваших учнів. 

Творіть нашу українську освіту, розвивайте науку та виховуйте молоде покоління задля щасливого майбутнього Української держави! Піднесеного настрою, світлих помислів, добрих сподівань, оптимізму, віри у власні сили! Миру та добробуту! Разом до Перемоги!