Доцентка кафедри іноземних мов факультету № 4 Валентина Почуєва та старший викладач кафедри Артем Білоусов відвідали Міжнародний онлайн-вебінар «Lesson planning and classroom management» від Cambridge University Press and Assessment та компанії «Лінгвіст», де розглядалися питання: переваги планування заняття, моделі заняття з англійської мови та стратегії управління аудиторією для досягнення кращих результатів.

Старша викладачка кафедри Наталія Горбач взяла участь у Міжнародному онлайн-вебінарі «Life Vision: Your Path to Exam and Life Success!» від Oxford University Press та ознайомилася з можливостями навчального курсу, який допомагає студентам набути мовних навичок, необхідних для успішного складання іспиту. Наталія Горбач також розглянула   відеоматеріали та запропоноване вивчення граматики й лексики, що відповідає CEFR. За результатами участі у заходах викладачі кафедри отримали сертифікати.

Викладачі кафедри іноземних мов факультету № 4  Харківського національного університету внутрішніх справ постійно підвищують професійну майстерність. Участь у тренінгах та вебінарах сприяє розвитку досвіду, самопізнанню та реалізації творчого потенціалу педагога.

ВЗГ ХНУВС