Учасниця Школи наукового лідерства студентка 2 курсу факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ Аліна Ружинська взяла участь у молодіжній літній школі «Разом до успіху», що проходила у Львівській області. Її організаторами стали: Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за підтримки Міністерства молоді та спорту України за фінансуванням Агентства США з міжнародного розвитку USAID Ukraine у партнерстві з державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» та громадською організацією «Українська асоціація молодіжних рад».

Протягом п’яти днів учасники Школи засвоювали нові знання у сфері протидії торгівлі людьми, а також опановували навички з організації ефективної командної роботи, волонтерської діяльності, а також з реалізації власних соціальних проєктів.

Організатори Школи підготували учасникам цікаву та насичену програму. Кожен день починався з пробіжки та ранкової зарядки. Програма Школи також охоплювала різноманітні тематичні заходи, квести на тему безпечної міграції, фізичні естафети. Після завершення Школи кожен учасник отримав сертифікат про участь та пам'ятні подарунки.

ВЗГ ХНУВС