Virtual Ukraine Institute for Advanced Study пропонує щомісячну стипендію 500 євро для аспірантів та 1000 євро для науковців на всіх етапах кар’єри, які мають ступінь доктора філософії та ще не вийшли на пенсію, для подальшої роботи над обраним науковим проєктом.

Програма триватиме десять місяців із вересня 2023 р. по червень 2024 р., передбачатиме регулярні колоквіуми та воркшопи, доступ до бібліотеки, знайомства з колегами з-за кордону, допомогу з публікацією та перекладом наукової роботи.

Заявка має бути надана англійською мовою та надіслана електронною поштою на адресу [email protected] із документами, прикріпленими у форматі PDF: лист із поясненням мотивації щодо подання заявки (макс. 300 слів), резюме з повним переліком публікацій, опис наукового проєкту (3-5 сторінок), два зразки статей або розділів, принаймні один з яких має бути англійською мовою із заповненням форми заявки з коротким резюме, списком з п’яти публікацій та анотацією наукового проєкту.

Додаткова інформація щодо програми доступна на сайті Virtual Ukraine Institute for Advanced Study: https://vuias.org/call.

У разі додаткових запитань просимо звертатися до Школи наукового лідерства Харківського національного університету внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС