Розпочала роботу тритижнева Міжнародна літня школа в трьох країнах: Латвія, Швейцарська Конфедерація та Королівство Іспанія. Співорганізатором літньої школи є Харківський національний університет внутрішніх справ, але через військову агресію перший тиждень занять перенесено з м. Харкова до м. Рига (Латвія).

Протягом першого тижня учасники занурюватимуться в динамічне навчальне середовище, братимуть участь у дискусіях, що спонукають до роздумів, і отримають цінні ідеї від експертів і надихаючих спікерів.

Серед тем, які розглядаються цього тижня: «Основи ґендерної рівності / справедливості / стереотипів / недостатнього представництва жінок», «Стратегічна комунікація та рольове моделювання», «Інструменти для розвитку жіночого лідерства в ІКТ».

Від семінарів до надихаючих уроків і наставницьких сесій учасники матимуть можливість поділитися своїми ідеями та спілкуватися з жінками-однодумцями, які однаково захоплені питаннями ґендерної рівності та цифрової інклюзії.

Цього тижня Літня школа організована Харківським національним університетом внутрішніх справ у співпраці з Інститутом  економіки Латвійської академії наук та GSMA.

ВЗГ ХНУВС