У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулося відкриття спеціалізованої навчальної аудиторії з міжнародного гуманітарного права. Обладнання та сертифікати передали ректору вишу Валерію Сокуренку представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ) – глава субделегації МКЧХ у Львові Лілаф Балісани; радник по роботі з правоохоронними органами та силами безпеки Дмитро Дворник; делегат з питань роботи з правоохоронними органами та силами безпеки Максим Гутов; юридичний радник Віра Ніколаєнко.

Для оснащення спеціалізованої аудиторії університет отримав 26 ноутбуків, проектор, багатофункціональний пристрій, екран, акустичну систему, кондиціонери, кейс модератора, вебкамеру, фліпчарт, а також меблі – столи, стільці, офісні шафи, мелово-маркерну дошку, трибуну.

Валерій Сокуренко подякував представникам Червоного Хреста за сприяння у розбудові університету, підтримку поліцейської освіти у важкий для України час. Представники міжнародної організації запевнили, що й надалі надаватимуть допомогу вишу і першими з міжнародних організацій відвідають університет одразу після його передислокації на Харківщину.

У заході взяли участь проректори університету Сергій Бортник, Олександр Музичук, Михайло Бурдін та Анатолій Клочко.

ВЗГ ХНУВС