Старша викладачка кафедри іноземних мов факультету № 4 Лариса Сазанова взяла участь у Міжнародному підвищенні кваліфікації наукових, науково-педагогічних працівників та працівників закладів освіти «Interactive Technologiesand Cloud Services in Online Education: The Experience of the European Countriesand Ukraine» («Інтерактивні технології та хмарні сервери в онлайн-навчанні: досвід країн Європейського Союзу та України»). Його організатором виступив Інститут Науково-дослідний Люблінського науково-технологічного парку та IESF Міжнародна фундація науковців та освітян.

Мета вебінару – впровадження інтерактивних технологій задля розвитку критичного, креативного та логічного мислення здобувачів освіти інструментами, доступними педагогу в навчальному процесі та ефективного використання можливостей хмарних сервісів в онлайн-навчанні.

Викладачка опрацювала навчальні онлайн-матеріали за восьми темами: «Хмарні технології в онлайн-навчанні як інструмент вдосконалення науково-педагогічних працівників. Інтерактивні технології в освіті України»; «Нові технології в освіті. Досвід країн ЄС»; «Технології SMART в освіті в усьому світі»; «Основні типи комунікативної взаємодії в мережі «Інтернет»» та інші.

За результатами проходження курсу Лариса Сазанова набула професійних і загальних навичок щодо впровадження інтерактивних технологій та хмарних сервісів в онлайн-навчання та отримала міжнародний сертифікат (1.5 ECTS- 45 годин).

ВЗГ ХНУВС