Голова Школи наукового лідерства ХНУВС Віталій Найда в режимі онлайн взяв участь в одноденному обміні між українськими та німецькими стипендіатами та стипендіатками Фонду Конрада Аденауера, який пройшов у Берліні з метою проведення інформаційної кампанії щодо висвітлення подій в Україні.

Ідейними натхненницями такого заходу виступили Ольга Баланюк та Ірина Рябенька. Організаційну, координаційну та фінансову підтримкупід час заходу надав Харківський офіс Фонду Конрада Аденауера в Україні. У рамках обміну стипендіати з України відвідали головний офіс Фонду Конрада Аденауера у Берліні. Після невеличкої екскурсії поспілкувалися з Людмилою Мельник з Інституту європейської політики про майбутнє українсько-німецьких відносин. З промовою перед учасниками виступила керівниця Харківського офісу Фонду Конрада Аденауера в Україні доктор Брігітта Трібель, яка разом з проєктною менеджеркою Харківського офісу Фонду Юлією Забірник організували для стипендіатів захоплюючу екскурсію Берліном.

Під час зустрічі з німецькими стипендіатами Віталій Найда в онлайн-форматі підготував виступ, присвячений життю та службі в Національній поліції України в умовах бойових дій. Особливу увагу приділив діяльності Школи наукового лідерства ХНУВС в умовах воєнного стану, організації наукової, творчої, громадської, міжнародної діяльності здобувачів освіти університету. Свій виступ Віталій Найда завершив авторським віршем.

ВЗГ ХНУВС