Слухачі магістратури факультету № 3 Харківського національного університету внутрішніх справ Юлия Меренець, Лілія Расинчук, Яна Швачко та Уляна Янковська взяли участь у семінарі «Правосуддя доброзичливе до дитини. Кімнати для опитування дітей та інших вразливих груп», що проводився представниками Регіонального представництва КМЄС у Харкові. Спікерами  семінару виступили радниця/тренерка з питань кримінальних розслідувань Харківського регіонального представництва КМЄС Кріста Гранрот та експерт з тренінгів Регіонального представництва КМЄС у місті Харкові Максим Левицький.

Головна мета семінару – підвищити рівень обізнаності про базові прийоми опитування та допиту неповнолітніх. Розглядалися питання протидії домашньому й гендерно-обумовленому насильству.

Під час заходу учасники брали участь в обговореннях та ставили запитання Крісті Гранрот та Максиму Левицькому щодо особливостей проведення допиту неповнолітніх, прийомів та технік, що можуть використовуватися для ефективного інтерв’ювання.

ВЗГ ХНУВС