Перший проректор Харківського національного університету внутрішніх справ полковник поліції Дмитро Швець зустрівся з курсантами Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ  – учасниками програми всеукраїнської академічної мобільності «Студентська Академічна Мобільність (САМ) Україна». У заході також взяли участь проректори вишу Леонід Могілевський, Анатолій Клочко, заступник декана факультету № 1 Владислав Невядовський, керівники структурних підрозділів.

У межах реалізації цього проєкту протягом чотирьох тижнів десять курсантів 3-го курсу спеціальності «Право» факультету № 1 (досудового слідства) Харківського національного університету внутрішніх справ проходили навчання за обміном у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ, а 10 курсантів 3-го курсу спеціальності «Право» факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ проходили відповідно навчання за обміном у Харківському національному університеті внутрішніх справ із зарахуванням академічних годин у період із 18 жовтня по 13 листопада 2021 року.

Під час спілкування курсанти ДДУВС поділилися враженнями від навчання у партнерському виші та знайомства з Харковом. Юнаки та дівчата відзначили, що отримали корисний досвід, багато позитивних вражень та знайшли нових друзів. Дмитро Швець побажав молоді подальших успіхів у навчанні та висловив сподівання, що отримані знання, навички та досвід стануть курсантам в нагоді в їх подальшому навчанні та службовій діяльності, а також вручив усім пам’ятні подарунки.   

Програма студентської академічної мобільності (САМ Україна) є частиною програми «House of Europe» і фінансується Європейським Союзом із залученням Британської Ради.

ВЗГ ХНУВС