Заступник декана факультету № 6 Костянтин Свердлін, представники кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки – завідувачка Ольга Гетманець, доцентка Ірина Антол і професорка Валентина Жорнокуй провели онлайн-зустріч із учнями випускних класів комунального закладу «Розсошенська гімназія Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області» та їх класними керівницями Нелею Величко та Ганною Зелюк. У заході взяли участь 30 учнів.

Костянтин Свердлін розповів про особливості вступної компанії 2024 року, переваги навчання у ХНУВС на факультеті № 6. Він запропонував майбутнім вступникам, які виявили зацікавленість у вступі до університету, доєднатися до телеграм-каналу факультету для подальшої співпраці.

Ольга Гетманець роз’яснила специфіку навчання за спеціальністю «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Валентина Жорнокуй розповіла як у дистанційній формі проходить навчання у воєнний період, про особливості залучення практикуючих фахівців для проведення бінарних занять, Ірина Антол запросила випускників взяти участь у конкурсі з фінансової грамотності «Фінансова абетка», що проводить факультет № 6.

Організатори зустрічі наголосили на актуальності і перспективі здобуття вищої освіти за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Кібербезпека», «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» в умовах сьогодення.

ВЗГ ХНУВС