Професор кафедри конституційного і міжнародного права факультету № 4 Андрій Войціховський провів зустріч із учнями 11 класу Стрийського ліцею № 6 Стрийської міської ради Львівської області. Він розповів випускникам про факультети та спеціальності, за якими готують фахівців у Харківському національному університеті внутрішніх справ, про умови освітнього процесу, побуту та дозвілля курсантів і студентів ХНУВС. Майбутні абітурієнти ознайомилися з перевагами навчання у виші, можливостями реалізуватися в науковій, творчій та спортивній діяльності.

Професор кафедри звернув увагу ліцеїстів на перспективи подальшого працевлаштування та кар’єрні можливості для випускників поліцейського вишу, довів інформацію щодо реєстрації кандидатів на вступ до ХНУВС через портал: https://osvita.np.gov.ua/.

Наприкінці зустрічі Андрій Войцеховський домовився з дирекцією закладу загальної середньої освіти щодо співпраці у проведенні спільних інформаційно-роз’яснювальних заходів правничого й виховного характеру серед учнів ліцею.

ВЗГ ХНУВС