Керівництво факультету № 4 ХНУВС провело профорієнтаційний захід із майбутніми вступниками та їх батьками із Донецької та Херсонської областей на тему «Особливості вступу і навчання в Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2024 році». До онлайн-зустрічі приєдналося понад 255 локацій.

У заході взяли участь: заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 4, майор поліції Юрій Онищенко, працівниці секторів організації відбору УКЗ ГУНП у Херсонській області Анастасія Князева, Анастасія Слюсарчук та у Донецькій області – Анна Москалюк.

Під час зустрічі Юрій Онищенко у презентаційному форматі докладно розповів про перспективи навчання в університеті, надав інформацію про факультети та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців, про умови навчання і проживання курсантів, спортивні секції, наукові гуртки тощо. Він надав покроковий алгоритм дій абітурієнта під час вступу у заклади вищої освіти системи МВС.

Старша інспекторка з особливих доручень сектору організації відбору Анастасія Князева розповіла майбутнім вступникам про порядок подання анкети кандидата на навчання, особливості заповнення документів і формування особової справи.

На усі запитання учасники заходу отримали вичерпні відповіді.

ВЗГ ХНУВС