Учасник Школи наукового лідерства ХНУВС, курсант 1 курсу факультету № 3 Роман Дмитрієв під науковим керівництвом голови Школи, співробітника науково-дослідної лабораторії з проблем психологічного забезпечення правоохоронної діяльності Віталія Найди підготував есе на Всеукраїнський конкурс «Україна в системі міжнародної освіти», що проводився кафедрою міжнародної економіки Національного університету харчових технологій.

За результатами конкурсу з понад 200 робіт було визначено 18 авторів найкращих есе, які стали переможцями конкурсу. Їхні роботи будуть опубліковані у збірнику матеріалів наукового семінару «Пріоритети освітнього процесу ЄС».

Роман Дмитрієв взяв участь у науковому семінарі, що проводився кафедрою міжнародної економіки Національного університету харчових технологій. Захід об’єднав експертів, науковців, представників освітнього середовища та переможців конкурсу. Автори найкращих робіт мали можливість представити широкій аудиторії основні ідеї, які вони обґрунтовували в межах своїх есе. Роман презентував доповідь на тему «Сучасна освіта: основні напрямки та підходи до розвитку».

ВЗГ ХНУВС