Про особливості вступу у 2024 році до Харківського національного університету внутрішніх справ за державним замовленням і за кошти фізичних та юридичних осіб учнівській молоді всіх регіонів України розповіли працівники відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи спільно з представниками факультетів №№ 1-4, Сумської філії та Кременчуцького льотного коледжу під час чергової онлайн-зустрічі.

У заході взяли участь: помічник ректора Віктор Слиш і керівники підрозділів університету.

Про спеціальності, за якими можна отримати освіту в університеті, та етапи формування особових справ майбутнім вступникам розповів заступник декана факультету № 4 Юрій Онищенко.

Представниця відділу соціально-гуманітарної, виховної та профорієнтаційної роботи Кременчуцького льотного коледжу Руслана Бабіна ознайомила з особливостями вступу до коледжу у 2024 році за державним замовленням.

Учасники зустрічі отримали необхідну інформацію про нововведення цьогорічної вступної кампанії та освітній процес в університеті, дізналися про роботу підготовчого відділення.

Помічник ректора Віктор Слиш особливу увагу приділив перевагам отримання відомчої освіти саме у ХНУВС, а також ознайомив із роботою Автошколи для осіб з інвалідністю у м. Кам’янець-Подільський. Він зазначив, що батьки школярів, які є учасниками бойових дій та отримали інвалідність, мають можливість пройти курс навчання на категорію «В» або підвищити рівень безпечного керування автомобілем в Автошколі університету.

Майбутні вступники отримали вичерпні відповіді на всі свої запитання, а також були запрошені на наступні зустрічі, які регулярно проводять працівники університету.

ВЗГ ХНУВС