До складу команди увійшли учасники Школи наукового лідерства Харківського національного університету внутрішніх справ – курсант 2 курсу факультету № 3 Руслан Салогуб, курсанти 1 курсу факультету № 2 Олександр Тарабанов і Мілена Цвєткова.

Попередньо здобувачі освіти під науковим керівництвом голови Школи наукового лідерства Віталія Найди пройшли відбір на чотирьохденний буткемп, що відбувся у с. Садовому Вінницької області. Тут зібралися команди регіону, які представили на етапі відбору найбільш соціально відповідальні і прогресивні ініціативи. Команда університету презентувала ідею соціального проєкту «Law-hub» щодо створення неформального освітнього простору. За проєктом студентсько-курсантська молодь та учні старших класів закладів загальної середньої освіти м. Вінниця в інтерактивному форматі долучатимуться до регулярних тренінгів і квестів з провідними спеціалістами у сфері права з питань, що виходять за межі навчальних програм юридичних ЗВО і шкільного курсу «Правознавства». Під час попереднього вивчення проблеми курсанти провели опитування, у якому взяли участь здобувачі освіти всіх підрозділів університету, регіону і представники Студентської ради Вінниччини. Ментором команди стала заступниця директора з навчально-виховної роботи Вінницького ліцею № 4 ім. Д. І. Менделєєва Анастасія Крикун.

За результатами буткемпу ідея команди університету була визнана однією з кращих та отримала фінансування на подальшу реалізацію.

ВЗГ ХНУВС