Відділом рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи спільно з представниками факультетів №№1-4, Сумської філії та Кременчуцького льотного коледжу проведено зустріч з учнівською молоддю всіх регіонів України щодо особливостей вступу і навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2024 році за державним замовленням і за кошти фізичних та юридичних осіб.

У заході взяли участь: проректор університету, полковник поліції Олександр Музичук, помічник ректора Віктор Слиш, керівники підрозділів університету, співробітники сектору протидії домашньому насильству відділу взаємодії з громадами ГУНП у Вінницькій області Євген Татунько та Данііл Зінченко. Про етапи формування особових справ майбутнім вступникам розповіли представники секторів кадрового забезпечення та секторів організації відбору УКЗ ГУНП у Дніпропетровській і Харківській областях.

До онлайн-спілкування підключилося 310 локацій, це понад півтори тисячі майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків, яким надали всю необхідну інформацію щодо особливостей вступної компанії 2024 року, роботу підготовчого відділення і навчання в університеті.

Під час зустрічі помічник ректора Віктор Слиш також розповів про роботу Автошколи для осіб з інвалідністю ХНУВС у м. Кам’янець-Подільський. Він зазначив, що батьки школярів, які є учасниками бойових дій та отримали інвалідність, мають можливість пройти курс навчання на категорію «В» або підвищити рівень безпечного керування автомобілем в Автошколі університету.

Учасники заходу отримали вичерпні відповіді на всі свої запитання, їх запросили на наступні зустрічі, що регулярно проводяться представниками вишу.

ВЗГ ХНУВС