Доценткою кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 полковником поліції Іриною Казанчук спільно зі слідчим слідчого відділення відділу поліції № 1 Одеського районного Управління 1 ГУНП  в Одеській області лейтенантом поліції Прокопенко Максимом проведено бінарне заняття для курсантів факультету № 3 групи 204 за темою «Система адміністративних правопорушень за об’єктом посягання. Відмежування адміністративних проступків від злочинів» в рамках викладання навчальної дисципліни «Адміністративна відповідальність».

Поліцейський поділився з курсантами досвідом практичної роботи в слідчих підрозділах, звернув їх увагу на особливості складання процесуальних документів за нормами КУпАП та КПК України щодо розмежування адміністративної та кримінальної відповідальності за вчинення правопорушень та злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів і психотропних речовин, проти власності, сімейного насилля, розслідування дорожньо-транспортних пригод тощо. Обговорювалися також питання щодо взаємодії слідчих підрозділів з іншими правоохоронними органами, тактики спілкування поліцейських з різними верствами громадськості.

Наприкінці бінарного заняття Ірина Казанчук та Максим Прокопенко наголосили, що наявність відповідного рівня знань у курсантів із норм чинного законодавства України відіграє важливу роль у подальшій їх службовій діяльності в органах (підрозділах) Національної поліції.

ВЗГ ХНУВС