У межах ініціативи Першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів», що реалізується МВС України керівник Автошколи для осіб з інвалідністю Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Марунчак провів робочу зустріч з головою Чемеровецької громади Олександром Собанем.

Він наголосив, що основна мета проєкту – соціальна адаптація до суспільного життя та рівні можливості для всіх, хто має інвалідність, прагне опанувати навички керування автівкою та отримати посвідчення водія. Олександр Марунчак під час спілкування з керівником громади розповів про особливості навчання в Автошколі, як у слухачів проходять теоретичні та практичні заняття, їх особливості. Керівник також додав, що в Автошколі мають можливість перекваліфікуватися, щоб керувати автомобілем із ручним керуванням та опановують водіння на транспортному засобі категорії «В». Особливу увагу приділили специфіці питанням щодо навчання в Автошколі учасників бойових дій з інвалідністю, які проживають на території громади.

Представники університету спільно з працівниками громади розмістили у місцях масових відвідувань постери з переліком послуг, адресою і необхідними для вступу документами для мешканців Чемеровецької селищної територіальної громади, до якої входить 46 населених пунктів.

ВЗГ ХНУВС