Фіналісти відкритої інтернет-олімпіади Харківського національного університету внутрішніх справ з інформаційної безпеки «Юний кіберерудит» для випускників закладів загальної середньої освіти України отримали нагороди за участь у ІІ турі олімпіади та призові місця.

Нещодавно університет спільно з Координатором проектів ОБСЄ в Україні та Федерацією кіберспорту України провели олімпіаду «Юний кіберерудит». За призові місця у ІІ турі олімпіади змагалися десять випускників з різних куточків України – мешканці міст Києва, Львова, Луцька, Рівне, Вінниці, Харкова, Куп'янська, селищ Івано-Франківської та Рівненської областей. Через карантинні заходи, запроваджені в України, олімпіада, що вже вдруге проводилась університетом, проходила за допомогою мережі «Інтернет».

Усі фіналісти ІІ туру олімпіади отримали грамоти, рюкзаки для ноутбуків, пауербанки та наукові видання у сфері протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми.

Учасники за здобуті ними призові місця отримати дипломи, смартгодинники та навушники, а також автобіографічну книгу «Всупереч: путь до перемоги» з автографом автора – чемпіона світу з гри «Counter-Strike» харків’янина Данііла Тесленка «Zeus». Подарунки були надані Координатором проектів ОБСЄ в Україні та Федерацією кіберспорту України.

ВЗГ ХНУВС