У Харківському палаці спорту відбулася ХI спеціалізована виставка з міжнародною участю «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2017» за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти Харківської міської ради.

Мета виставки – презентація досягнень закладів освіти Харківщини, інших регіонів України, країн Європи, допомога абітурієнтам у виборі навчального закладу, а також демонстрація здобутків науково-педагогічних колективів, видавництв і досвіду використання інформаційних технологій. Цього року у виставці взяли участь понад 50 навчальних закладів та організацій, у тому числі Ізраїлю, Кіпру, Польщі, Франції, Чехії та інших країн.

Харківський національний університет внутрішніх справ є постійним учасником заходу. Протягом трьох днів виставку відвідали понад п’яти тисяч гостей. Це учні загальноосвітніх навчальних закладів Харкова та Харківської області, їх батьки, гості міста та ін.

Представники університету провели бесіди з учнями загальноосвітніх шкіл, ознайомили юнаків і дівчат із факультетами університету, напрямками підготовки, продемонстрували фільм про навчальний заклад.

ВЗГ ХНУВС