Колектив Харківського національного університету внутрішніх справ долучився до Всеукраїнського суботника. Сьогодні увесь особовий та перемінний склад навчального закладу озброївся мітлами, лопатами, миючими засобами, щоб навести чистоту та порядок. До учасників суботника звернувся перший проректор університету Дмитро Швець. Він зазначив, що проведення цього заходу навесні – давня і добра традиція. Прибратися у своєму домі, навести лад на навколишній території, прибрати сміття – це ознака культури, вихованості, небайдужості та високої громадянської свідомості кожного українця. Перший проректор побажав усім успіхів і наснаги у добрій справі.

За словами проректора університету Олександра Грищенка особлива увага керівництвом навчального закладу приділяється озелененню території. Лише сьогодні висаджено понад 300 видів саджанців дерев, кущів, багатолітніх квітів, проте роботи з озеленення тривають протягом року. Кожний факультет та підрозділ проявляють власну ініціативу, розбивають клумби, висаджують квіти та дерева.

Традиційно курсанти та студенти займались прибиранням території та аудиторій, де проходять заняття, а працівники університету приводили у порядок свої робочі місця.       

 

ВЗГ ХНУВС