За дорученням Міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ протягом місяця спільно з поліцейськими Чернівецької області та прикордонниками виконуватимуть завдання, спрямовані на посилення охорони безпеки та правопорядку на території Буковини.

Інструктивну нараду з курсантами провели заступник начальника ГУНП в Чернівецькій області Святослав Кішлар, заступник начальника штабу 31 прикордонного загону ДПСУ Дмитро Яровенко та проректор ХНУВС Сергій Бортник.

Курсанти виконуватимуть поставлені перед ними завдання у прикордонній зоні на території Чернівецького, Дністровського, Вижницького районів. Спільно з прикордонниками майбутні поліцейські здійснюватимуть комплекс заходів, зокрема спрямованих на протидію незаконному переправленню осіб через державний кордон.

Цього ж дня Сергій Бортник провів нараду з керівництвом факультетів № 1 та № 4, під час якої обговорили нагальні питання щодо подальшого розвитку структурних підрозділів, що дислокуються у м. Кам’янець-Подільський. Сергій Миколайович перевірив стан проведення ремонтних робіт, які тривають в університеті.

Проректор університету також поцікавився роботою Автошколи для осіб з інвалідністю, поспілкувався з її слухачами, які розповіли про заняття і підготовку до іспитів у Територіальному сервісному центрі РСЦ МВС України.

ВЗГ ХНУВС