Старша наукова співробітниця відділу організації наукової роботи та гендерних питань Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС Юлія Рудь провела чергове факультативне заняття Школи наукового лідерства.

У зустрічі взяли участь представники всіх підрозділів університету: курсанти, студенти, слухачі магістратури, аспіранти та ад'юнкти, які були присутні на заході як в офлайн, так і в онлайн-форматі.

Працівниця вишу ознайомила присутніх із провідними лідерами сучасності, які навіть у юному віці змогли досягти значних успіхів і визнання. Зокрема, спікерка розповіла про відому шведську екологічну активістку Ґрету Тунберг, яка ще під час навчання у школі завоювала світове визнання за активну участь у всесвітньому екологічному русі. Також Юлія Рудь розглянула основні підходи до визначення лідера, феномену та типології лідерства, акцентуючи увагу на співвідношенні лідера і менеджера (керівника), природі і стилях лідерства, надала практичні поради, як розвинути лідерські навички.

Голова Школи Віталій Найда зазначив, що питання лідерства є надзвичайно важливим для будь-якого представника влади, особливо для поліцейського. В умовах воєнного стану саме поліцейські своїм особистим прикладом і самовідданим служінням під щоденними ворожими обстрілами надихають людей на найшвидшу перемогу та підтримують їх у найскладніших ситуаціях. 

ВЗГ ХНУВС