На кафедрі правоохоронної діяльності та поліціїстики завершився захист матеріалів виробничої практики (стажування) у слухачів магістратури 2 курсу факультету № 6, які навчаються за спеціальністю «Правоохоронна діяльність». До складу комісії увійшли науково-педагогічні працівники кафедри: завідувачка Ірина Панова, професорка Олена Синявська і доцент Ігор Панов.

Захист проходив у кілька етапів. Працівники кафедри перевірили володіння слухачами магістратури нормативною базою, правильність застосування алгоритму дій під час вирішення ситуаційних завдань, а також документи проходження практики на місцях. Наприкінці слухачі магістратури поділилися своїми враженнями, обговорили найцікавіші та нестандартні ситуації, з якими вони стикалися за час виконання конкретних доручень у практичних підрозділах, висловили побажання щодо майбутнього працевлаштування.

Отримані результати дозволили членам комісії перевірити теоретичні знання та здобуті навички, адже виробнича практика проводиться з метою закріплення й поглиблення набутих здобувачами вищої освіти теоретичних знань з адміністративного права України, оволодіння сучасними методами, формами управлінської діяльності органів виконавчої влади, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо застосовувати їх у практичній діяльності.

ВЗГ ХНУВС