Курсанти 2-4 курсів, які здобувають вищу освіту за першим (бакалаврським) рівнем за освітніми програмами «Облік і оподаткування», «Право» та «Правоохоронна діяльність», продовжують вдосконалювати практичні компетенції в органах слідства та дізнання, підрозділах кримінальної поліції, превентивної діяльності, фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку, судах тощо.

Майбутні поліцейські напередодні підсумкової атестації застосовають теоретичні знання на практиці під час стажування на посадах слідчих та оперуповноважених сектору кримінальної поліції, проходять процес професійної адаптації до умов служби у період воєнного стану. Під час навчальної практики курсанти не тільки закріплюють і поглиблюють теоретичні знання, одержані в процесі вивчення загальних і спеціальних юридичних, економічних дисциплін, а й набувають уміння та навички правозастосовної практичної діяльності.

Викладацьким складом, методистами та працівниками курсової ланки щотижнево проводяться заходи, спрямовані на підвищення якості практичної підготовки, надаються необхідні навчально-методичні консультації з актуальних питань, продовжується співпраця з територіальними підрозділами ГУНП. Цього тижня працівники факультету № 2 провели перевірку курсантів безпосередньо у підрозділах поліції Вінницької, Харківської та Сумської областей.

ВЗГ ХНУВС