Представники кафедри криміналістики, судової експертології та домедичної підготовки факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ за участю працівників відділу кадрового забезпечення Криворізького РУП ГУНП у Дніпропетровській області провели профорієнтаційні зустрічі зі старшокласниками криворізьких шкіл Дніпропетровської області: Криворізького центрально-міського ліцею, Криворізького ліцею № 4 та Зеленодольського ліцею.

Поліцейські розповіли учням про факультети та спеціальності, за якими готують фахівців у ХНУВС, про професію поліцейського та специфіку служби в Національній поліції. Потенційних абітурієнтів проінформували про переваги навчання у виші, можливості самореалізації у науковій, творчій діяльності, заняттях спортом.

Начальник відділу кадрового забезпечення Криворізького РУП Ольга Романова, яка є випускницею ХНУВС, поділилася своїми спогадами про навчання в університеті. Багато запитань ставили ліцеїсти курсантам університету, які розповідали старшокласникам про сьогодення свого навчання у виші.

Поліцейські звернули увагу майбутніх абітурієнтів на перспективи подальшого працевлаштування та можливості кар’єрного зростання випускників Харківського національного університету внутрішніх справ, проінформували щодо обов’язкової реєстрації на порталі osvita.np.gov.ua кандидатів на вступ до ХНУВС.

ВЗГ ХНУВС