Напередодні Дня міліції України у Будинку культури ГУМВС України в Харківській області 85 вихованців Харківської спеціалізованої школи-інтернату «Ліцей міліції» було приведено до Присяги ліцеїста.

Привітати вихованців в цей день прийшли їхні батьки, родичі та друзі, представники Харківського національного університету внутрішніх справ, колишні випускники «Ліцею міліції».

З напутніми словами до ліцеїстів звернулися: засновник ліцею, радник ректора університету, генерал-полковник міліції Олександр Бандурка та перший начальник ліцею, проректор університету, полковник міліції Анатолій Клочко. Вони побажали ліцеїстам наснаги у навчанні, дотримуватися здорового способу життя, оволодівати сучасними інформаційними технологіями та добре вивчати іноземні мови, щоб в майбутньому стати професіоналами своєї справи, справжніми патріотами своєї держави.

По закінченню урочистих заходів для всіх присутніх виступили учасники художньої самодіяльності «Ліцею міліції» та Харківського національного університету внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС