Працівник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебінарі «How to automate security, governance & privacy for cloud data innovation».
До 2024 року на персональні дані 75% населення світу поширюватимуться положення про конфіденційність», – повідомляє Gartner. Безпека даних, управління та конфіденційність стають дедалі складнішими для організацій, що працюють у хмарі. Команди з питань безпеки, конфіденційності, керування даними та DevOps намагаються впровадити програми, які належним чином задовольняють ці дедалі складніші вимоги та динамічні середовища, де розповсюдження даних є однією з найбільших сфер ризику.
Учасники вебінару дізналися, як вирішити проблему безпеки даних, конфіденційності та управління, використовуючи правильні процеси та технології. Під час заходу обговорювалось, хто в організації має відповідати за безпеку даних, які гарантовані процеси слід запровадити, які інструменти можна використати для вирішення цієї складної проблеми.
Були разглянуті наступні питання: «Найважливіші сфери, на яких слід зосередитися для безпеки даних, управління та конфіденційності, що відповідає цілям відповідності», «Інструменти, які слід використовувати для максимальної автоматизації безпеки та конфіденційності даних», «Поради щодо того, як команди безпеки даних повинні взаємодіяти – функціонально з керуванням, конфіденційністю та DevOps», «Стратегії відображення даних і захисту даних».

ВЗГ ХНУВС