Під головуванням ректора Валерія Сокуренка відбулося підсумкове засідання Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ за 2022 рік. У його роботі взяли участь ректори попередніх років Олександр Бандурка та Сергій Гусаров, начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко, перший проректор Олександр Моргунов, проректори.

Під час наукового зібрання було підбито підсумки науково-дослідної роботи, видавничої діяльності вишу в умовах воєнного стану та затверджено плани щодо продовження роботи за цими напрямами у наступному, 2023 році. Розглядалися також питання проведення профорієнтаційних заходів, атестації здобувачів вищої освіти у 2022 році в умовах воєнного стану, результати діяльності Школи наукового лідерства, виконання плану роботи над дисертаційними дослідженнями, затверджено ініційовані кафедрами теми дисертаційних досліджень на здобуття ступеня доктора філософії.

Під час засідання було обрано до складу Наглядової ради Харківського національного університету внутрішніх справ начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія. Його кандидатура була одноголосно підтримана членами Вченої ради університету.

Голова Вченої ради Валерій Сокуренко наголосив, що колектив університету працює, несе службу, виконує усі завдання, поставлені Міністерством внутрішніх справ і Міністерством освіти та науки України, вирішує питання, повʼязані з організацією навчального процесу, науковою, міжнародною, виховною діяльністю закладу вищої освіти.

Ректор подякував особисто академіку НАПрНУ Олександру Бандурці та член-кореспонденту НАПрНУ Сергію Гусарову за активну роботу, допомогу й підтримку, а також усім членам Вченї ради за сумлінну працю, привітав із новорічними та різдвяними святами та побажав усім у новому році перемоги й миру.

ВЗГ ХНУВС