Завідувач кафедри оперативно-розшукової діяльності та розкриття злочинів факультету № 2 полковник поліції Владислав Шендрик та завідувачка кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3 полковник поліції Ольга Безпалова відвідали Вінницьке районне управління поліції ГУНП у Вінницькій області, відділи поліції № 1 та № 3, відділення поліції № 1.
Завідувачі кафедр здійснили перевірку стану проходження навчальної практики та стажування курсантами 2-4 курсів у місті Вінниця. Зокрема, було перевірено стан проходження курсантами навчальної практики/стажування. Під час перевірки було акцентовано увагу, що основним завданням курсантів є набуття та вдосконалення професійних навичок і вмінь, необхідних для виконання обов’язків за певними посадами, освоєння прийомів роботи органів поліції, зокрема в умовах воєнного стану. Наприкінці перевірки курсантам було надано методичну допомогу в частині виконання пунктів індивідуального плану навчальної практики/стажування, правильність та своєчасність ведення щоденників, а також наголошено на необхідності уникнення випадків формалізму під час проходження практики.
Одночасно відбулося спілкування з керівництвом відділів та відділень поліції, працівниками підрозділів кадрового забезпечення. Обговорили шляхи підвищення якості підготовки курсантів до несення служби в умовах правового режиму воєнного стану. 

ВЗГ ХНУВС