Керівництво факультету № 6 ХНУВС разом із працівниками підготовчого відділення провели чергову oнлайн-зустріч із майбутніми абітурієнтами. У заході взяли участь керівники, вчителі, батьки та учні середніх навчальних закладів м. Харкова: ЗОШ №№ 42, 84, 145, 156, 167, 31, 123 та гімназії № 43.
Декан факультету № 6 Оксана Брусакова розповіла учасникам заходу про Харківський національний університет внутрішніх справ, ознайомила з особливостями вступу та спеціальностями, які можна здобути, навчаючись в університеті. Вона зазначила, що на факультеті створені всі умови для якісної підготовки абітурієнтів до вступних випробувань. Активно діє підготовче відділення, завдання якого дати молоді необхідні знання для вступу у заклади вищої освіти України. Крім підготовки, працівники факультету постійно залучають абітурієнтів до участі у різноманітних заходах, зокрема, у наукових олімпіадах і конкурсах. Чергова олімпіада «Юний правознавець» відбудеться 14 грудня поточного року, а науково-творчій конкурс «Фінансова абетка» – 6 лютого 2023 року.
Заступники декана факультету № 6 Сергій Загородній та Костянтин Свердлін розповіли про певні переваги та перспективи, які відкриті перед студентами, курсантами та випускниками ХНУВС.
Завідувачка підготовчого відділення Оксана Малютіна розповіла про особливості навчання на підготовчому відділенні та наголосила, що заняття розпочнуться 17 грудня поточного року. Для зручності абітурієнтів заняття проводитимуться щосуботи, також для них створені окрема телеграм-група та e-mail: [email protected] – для прийняття заяв від абітурієнтів, діє мобільний зв’язок (066) 687-95-79.
На запитання абітурієнтів відповідали декан Оксана Брусакова та завідувачка підготовчого відділення Оксана Малютіна.
Працівники факультету № 6 запросили всіх абітурієнтів здійснити обґрунтований вибір майбутньої спеціальності та приєднатися до складу слухачів підготовчого відділення, щоб успішно скласти вступні іспити.

ВЗГ ХНУВС