За ініціативи завідувачки кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3 полковника поліції Ольги Безпалової спільно із психологами відділу психологічного забезпечення УКЗ ГУНП в Харківській області було проведено ознайомчу психопрофілактичну консультацію з курсантами 2, 3 та 4 курсів, які проходять навчальну практику та стажування у ВП № 1 ХРУП № 2 ГУНП в Харківській області.
Метою заходу є створення умов для своєчасної адаптації курсантів до проходження навчальної практики/стажування, а також підтримка психологічного здоров’я, навчання прийомам саморегуляції психоемоційного стану в умовах кризових, стресових подій під час війни.
Завідувачка кафедри перевірила стан проходження курсантами навчальної практики/стажування, виконання пунктів індивідуального плану навчальної практики/стажування, перевірила правильність ведення щоденників проходження навчальної практики/стажування. Особливу увагу було приділено висвітленню найбільш поширених недоліків, які мають місце під час підготовки курсантами матеріалів навчальної практики/стажування.

ВЗГ ХНУВС