Т.в.о. декана факультету № 4 Микола Марчук, заступник декана факультету № 4 Юрій Онищенко і професор кафедри конституційного і міжнародного права Андрій Войціховський з нагоди Міжнародного дня боротьби з насильством щодо жінок провели зустріч із курсантами факультетів № 1 і № 4. Під час заходу було зазначено, що насильство щодо жінок і дівчаток є одним з найбільш поширених порушень прав людини в сучасному світі, з яким надзвичайно важко боротися і, яке має катастрофічні наслідки.

17 грудня 1999 року Генеральна Асамблея ООН оголосила 25 листопада Міжнародним днем боротьби з насильством щодо жінок. Щорічне відзначення цього дня є свідченням того, що уряди країн світу та міжнародні організації здійснюють заходи з метою підвищення інформованості суспільства щодо цієї проблеми.

Україна як держава докладає зусиль, аби викорінити насильство в сім'ї, приєднавшись, зокрема, до кампанії ООН проти побутового насильства, започаткувавши загальнодержавну кампанію «Стоп-насильству».

Під час зустрічі курсанти переглянули навчальні відеофільми, які розкривають особливості роботи поліцейського у протидії домашньому насильству щодо жінок.

ВЗГ ХНУВС