Керівництво факультету № 6 ХНУВС разом із працівниками підготовчого відділення провели профорієнтаційну онлайн-зустріч з учнями старших класів та їх батьками. У заході взяли участь майбутні випускники ЗОШ № 42, № 56, № 90, № 111, № 123, № 151 м. Харкова та Солоницівського ліцею № 1 Харківської області.
Декан факультету № 6 Оксана Брусакова розповіла про спеціальності, особливості умов вступу та навчання в університеті. Вона зазначила, що для майбутніх абітурієнтів на факультеті діє підготовче відділення, завдання якого якісно підготувати молодь до вступних випробувань у заклади вищої освіти України.
Завідувачка підготовчого відділення Оксана Малютіна розповіла про особливості навчання на підготовчому відділенні та наголосила, що заняття розпочнуться 19 листопада поточного року. Для зручності абітурієнтів заняття проводитимуться щосуботи, також для них створені окрема телеграм-група та e-mail: [email protected] – для прийняття заяв від абітурієнтів. Телефон підготовчого відділення: (066) 68-79-579 – Малютіна Оксана Костянтинівна.
Підготовче відділення запрошує на навчання абітурієнтів, які бажають отримати знання, зробити свідомий та обґрунтований вибір майбутньої спеціальності, успішно скласти вступні іспити.

ВЗГ ХНУВС